Renovatie en onderhoudvan stallen en panden – gevels en daken

Alles slijt, zo ook een bedrijfspand. Vaak is de binnenkant – het fundament en de constructie – nog wel goed, maar ziet de buitenkant er troosteloos en verlopen uit. Een mooie en voordelige manier om er weer een serieuze tent van te maken is het toepassen van geïsoleerde of ongeïsoleerde beplating. En daar zijn wij behoorlijk goed in.​​​​​​​

Alleen een nieuw dak? Alleen een nieuwe wand?

De Reus zet de zaag erin.


Renovatie van stallen


Sinds de opkomst van de intensieve veehouderij zijn er veel stallen gebouwd. Veel van deze stallen zijn nog voorzien van asbestdaken. In die tijd waren de schadelijke effecten van asbest nog niet zo bekend. Nu zijn we inmiddels zover dat alle bestaande asbesthoudende daken vervangen moeten zijn door niet-asbesthoudende daken.


Door de jaren heen is er ook meer aandacht gekomen voor het ventileren en isoleren van stallen. Bij de renovatie van een asbestdak kan met deze zaken ook gelijk rekening worden gehouden. Steeds vaker passen wij op bestaande schuren geïsoleerde golfplaten toe. De uitstraling van de schuren blijft hetzelfde – vaak mooier – en het is aanzienlijk minder werk dan het aanbrengen van separate golfplaten en isolatieplaten. Daarnaast is de afwerking optimaal en voldoet de schuur aan de gewenste isolatiewaarden. Bent u van plan het de dak van uw stal te renoveren? Wilt u uw asbest dak laten verwijderen? Bent u op zoek naar een nieuw geïsoleerd dak? Neem contact met ons op, wij helpen u verder.