Klikfelsprofielen

snel en vakkundig gemonteerd

Het innovatieve materiaal voor op daken en gevels, dát zijn Klikfelsprofielen. De fels profielen met zink look platen worden aan elkaar verbonden door een klikverbinding. Hierdoor zitten de profielplaten stevig aan elkaar én wordt er een waterdichte dak of gevel gevormd.

De profielen kunnen op alle denkbare gebouwen en in alle mogelijke groeperingen worden gebruikt. Ook voor jou als particulier kunnen wij ze gebruiken. De Klikfels profielen zijn zeer geschikt bij renovatie, restyling en nieuwbouw. Het is eveneens een innovatieve oplossing voor tiny houses! Klikfels profielen geven altijd een stijlvolle en strakke uitstraling.

 Concrete voordelen

Waterdicht

Duurzaam

Stijlvol en tijdloos design

Natuurlijke uitstraling

Onderhoudsarm

Weersbestendig

Op vrijwel alle ondergronden mogelijk

Milieuvriendelijk 

Innovatief kliksysteem


Nieuwbouw kantoor of bedrijfshal
Heb je nieuwbouwplannen voor een bedrijfshal of -pand, stal, woning, schuur of tuinhuis? Wat dacht je van Klikfels profielen? Een waterdicht dak of gevel met een stijlvolle uitstraling geeft, gecombineerd met het kliksysteem, een moderne uitstraling voor uw bouwwerk. Klop aan bij De Reus Montage, wij helpen je verder.


Particulier verbouw en renovatie
Heb je een schuur, overkapping of ander bijgebouw wat nodig vernieuwd moet worden? Klikfelsprofielen kunnen wij eenvoudig en snel monteren op bijna elke ondergrond. Als dak of om de wanden te bekleden. Het bied je direct de mogelijkheid om een totaal andere uitstraling te geven aan het geheel. De nette en strakke uitstraling creëert eenheid en geeft het gevoel dat er een geheel nieuw gebouw staat.


Dakopbouw en dakkapellen 
Is er ruimtegebruik op de bovenverdieping? Bouw een extra verdieping! Of, in het geval van een schuin dak, denk aan een nokverhoging! In beide gevallen wordt er gezorgd voor meer ruimte. Ideaal voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer of een grote bergruimte. Met welk materiaal de buitenzijdes bekleden? Een Klikfelsprofielen dak geeft een tijdloos en natuurlijk design aan de woning en is daarmee een mooie optie voor de bedekking van de opbouw. De profielplaten zijn duurzaam en creëren een mooie zinken look aan het geheel.


Dakrenovatie
Dakrenovatie is wellicht iets waar u aan zit te denken. Wij denken graag met u mee. Bij het vernieuwen van het dak zal isolatie ook een belangrijk aspect zijn. Misschien zit er al isolatiemateriaal op uw dak of dient dit ook vervangen te worden. Bij beide gevallen kunnen wij u van dienst zijn.  Onze Klikfels profielplaten kunnen namelijk worden gemonteerd op een geïsoleerde laag. Zit er al isolatiemateriaal op het bestaande dak en is dit nog in een juiste staat? Wij leggen de Klikfels profielen er eenvoudig overheen! Ook voor sandwichpanelen kunnen wij zorgen, ideaal isolatiemateriaal en goed te gebruiken voor onder de Klikfels profielplaten. Maar waarom Klikfels? Klikfelsprofielen geven een strakke en designvolle uitstraling. Daarbij is het ook nog eens hoogwaardig en duurzaam, een echt kwaliteitsproduct.
    
Tiny Houses
De Reus Montage biedt ook mogelijkheden voor Tiny Houses. Klein maar fijn zeggen wij dan en opkomend binnen de woningmarkt. Klikfelsprofielen zijn snel te monteren, ideaal voor deze kleine huisjes. Een moderne oplossing voor een moderne woning. Duurzaam en geheel onderhoudsarm. Perfect voor het leven in een Tiny House, bel De Reus Montage!


Levendig uiterlijk effect
KlikZink® zal door zijn profiel-geometrie, productie, uitzetting, ondergronden, ventilatie mogelijkheden, zogenaamde optische welvingen vertonen. Hierdoor zal een nog mooier natuurlijk, levendig uiterlijk effect ontstaan, gelijkend en overeenkomstig met die van zink en geven dus derhalve geen reden tot afkeur. Dit effect wordt nog versterkt door weliswaar geringe maar altijd aanwezige maat toleranties in de ondergrond.

De mate hiervan is bepalend voor het eindresultaat. Donkere kleuren zullen door hun geringere reflectie dit effect versterken.

Uw pand of woning een restyling nodig?

Wij staan snel en vakkundig voor u klaar.