Werken voor particulieren

Dat doen we meer dan graag

De Reus is dé partij voor zakelijke klanten. Maar juist ook voor particulieren. Met onze doorzichtige aanpak en korte lijnen voorkomen we veel frustraties waar we op straat weleens van horen – het doet er verder niet toe welke. Wij zijn tot heel veel bereid, geven presentaties op voorlichtingsavonden voor bewoners en we komen onze afspraken zelfs na.


Sprekende voorbeelden


Met woorden kun je veel praten. Voorbeelden zeggen veel meer. En om te laten zien dat we er geen potje van maken laten we ook een aantal klanten voor ons spreken. Oordeel zelf.
Al snel kwamen de buren of zij mee konden doen met de dakrenovatie, uiteindelijk mondde het uit in een compleet renovatieproject van 13 woningen en werd ik gebombardeerd tot projectmanager. De offertes van de aannemers die ik al eerder benaderd had en waarvan ik verwachtte dat de grootte van het project een gunstige invloed op de prijs zou hebben bleken anders uit te pakken. De een vond het te groot, de ander had geen tijd, weer een ander geen zin en ga zo maar door. Intussen hadden andere bewoners van een soortgelijke wijk zich ook al gemeld of ook zij mee konden doen.


Tijdens de zoektocht naar een geschikte aannemer kwam ik een goede referentie tegen van Falk sandwichpanelen – met een uitstekende garantie op de coating – hierdoor kwam ik ook in contact met de Reus Montage. Tijdens het eerste gesprek was er een klik. Gedegen kennis van zaken, korte communicatielijnen en last but not least: het gevoel was goed. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een offerte en uiteindelijk de opdracht voor de renovatie van 13 woningen.


De voorbereidingen, de uitvoering, afwerking en aftersales zijn Reusachtig verlopen. Van alle dertien bewoners heb ik geen onvertogen woord gehoord. Ondanks de van tijd tot tijd wat stroeve samenwerking met de asbestsaneerder, die ik overigens zelf had uitgekozen, waren de jongens van de Reus montage niet te beroerd om ook van deze aannemer de plooien glad te strijken.


Kortom: niets dan lof over het werk van de Reus Montage. Na een maand werk, vele werkbesprekingen, de nodige liters bier, bitterballen en kippenpoten hebben we er 2 goede vrienden aan over gehouden. 


Frits Draijer, Almere